Anasayfa Yap   Favorilerime Ekle  
+ BilimveHayat - Bilim ve Hayatın Merkezi » Eğitim » Üniversiteler
 En çok oy Mehmet Duman'ın

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: En çok oy Mehmet Duman'ın  (Okunma Sayısı 551 defa) Seçenekler Arama
« : 09 Kasım 2007, 19:06:52 »
υℓт!мαтσм
Rektör

Üyelik Bilgileri

Kuruluşu 29 Mayısta onaylanan Bilecik Üniversitesinin rektörlük seçiminde, en fazla oyu Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Duman aldı.

Bilecik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonunda yapılan ve kurucu Rektör Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Sürmeli'nin de katıldığı seçimde, 7 öğretim üyesi aday oldu.

Toplam 37 öğretim üyesinin oy kullandığı seçimde, Sakarya Üniversitesinden Prof. Dr. Mehmet Duman 14, Anadolu Üniversitesinden Prof. Dr. Mustafa Çakır 9, Sakarya Üniversitesinden Prof. Dr. Azmi Özcan 7, Anadolu Üniversitesinden Prof. Dr. Mete Kocar 4 oy; Bilecik Üniversitesinden Prof. Dr. Nermin Gence, Anadolu Üniversitesinden Prof. Dr. Necdet Timur ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesinden Prof. Dr. Hüseyin Özdağ da birer oy aldı.

Seçimde birer oy alan 3 öğretim üyesi arasında çekilen kurada, Prof. Dr. Gence 5'inci, Prof. Dr. Timur 6'ncı, Prof. Dr. Özdağ 7'nci olarak belirlendi.

Seçimde en fazla oy alan Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Duman, yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyetinin gelişmiş üniversitelerinden birinin daha oluşması için rektör adayı olduğunu belirterek, ''Zor günleri aşarak iyi bir üniversite kurmaya çalışacağız'' dedi.

Bu arada, seçim sonucunda en fazla oyu alan ilk 6 aday, YÖK'e bildirilecek. YÖK, aday sayısını 3'e düşürüp atama için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sunacak.

« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2007, 08:21:25 »
lebronomars
Boston Celtics
Rektör

Üyelik Bilgileri
Ynt: En çok oy Mehmet Duman'ın

Tebrikler Sırıtan
Bu arada babanın da reklamını yapmışsın Gülümseme

« Yanıtla #2 : 13 Ocak 2008, 01:40:07 »
difizyon
Öğrenci
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: En çok oy Mehmet Duman'ın

hayırlı bırısı gelır ıns.. elıne saglık ßiRaDeR...

tคгเђเ๓, şєгєŦเ๓, şเเгเ๓, ђєгşєאเ๓: אєг אüzüภ๔є אєг ๒єğєภ! ภєгєאє ๔เкเl๓єк เรtєгรєภ, รöאlє, รєภเ ๏гคאค ๔เкєאเ๓!
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: